Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.11.2016.
21:47
Vestionline, Sputniknews.com A
Rusija je započela kontakte sa ljudima koji bi mogli da uđu u tim novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa i nada se da će nova američka administracija imati novi pristup prema Siriji koji će omogućiti da se efikasnije rešavaju problemi, izjavio je zamenik ruskog ministra inostranih poslova Mihail Bogdanov.
Subota 19.11.2016.23:35
Po mom misljenju Amerika i Rusija imaju dva realna puta.Prvi je da uspostave potpunu ravnotezu u Svetu, kao nekada gde ce dalja buducnost Planete zavisi od ravnoteze straha(koji je modifikovan u blazi oblik,jer Rusija nije vise komunisticka) i teske uzajamne konkurencije na svetskoj pijaci pre svega oko energije i Prirode.Drugi put je mnogima neverovantan ali doci ce vreme kad ce i on biti aktuelan.To je da se Amerika prihvati Rusiju kao pravog prijatelja i saradnika i integrise je( bez ljubomore i istorijskih trauma) u EU.To jest, Rusiju prihvati kao zapadnu zemlju.Treci put je nemoguc,bar za sadasnji istorijski trenutak.To jest da Rusija i SAD-ve uniste svoje atomske potencijale i jednom za svagda otklone omcu oko vrata Planete Zemlje.Ne zato sto ne mogu da se dogovore nego kad bi im to i uspelo svaki malo obrazovaniji, belosvetski inzinjer, danas moze da smandrlja atomsku bombu!Nazalost atomsko oruzje, danas, je jos uvek balans staha i ravnoteze.Zato je put ka buducnosti uzan !!!
Subota 19.11.2016.23:36
Zavšeni predsednički izbori u SAD, i najavljene promene, koji su svetu poslužili za očarenje i razočarenje, su sasvim normalne promene koje nastaju pri jednom svršetku. Amerika je njoj predanu misiju završila. Pobedila je komunizam, i može polako da ide u „penziju“. Kina i Rusija najveće komunističke zemlje, postale su veći kapitalisti od Amerike, što je bio smisao i misija Amerike. Sada je Amerika samo partner i konkurent, na globalnom svetskom tržištu ravnopravnih kapitalista. Kad nastanu potrebe zbog opasnosti komunizma, opet će se stvoriti neka jaka Amerika. Ukoliko, bi u ovom svetskom stanju došlo do Velikog rata, onda sigurno ne, zbog i iz ideala, nego radi pohlepe.
Subota 19.11.2016.23:37
Nema danas alternative u svetu ovi je borba dva kl-ana u svetu. Svi ovi igrači koji i slave i koji su poraženi, ISTI su. Ovo je sledeća podvala narodu a kapitalistima i političarima koji su u tome da se igraju sa njima. Za sigurno da se ne može reći da je Tramp ili Rusija i sve ostale zemlje gde su njihovi vladari i tekako plivali i dobro prosperirali u sistemu na koji sada pljuju. Narod je opet taj koji je prevaren i obmanut. Ponovo jedna od se-rija i spektakla i rijalitija za narod, - kako nisu Klintonovi bili dobri za sigurno neće bit ni ovo što sada imamo a pogotovo što se predstavlja, idealna perfektna alternativa, Tramp- Putin. Ovo danas je borba dva klana u svetu, istih političara i kapitalista koji su se zbog pohlepe i prokletstva i nadmoći, podelili u dve grupe. Ovaj haos i protesti u Americi koji su danas protiv Trampa ista stvar i situacija desila bi se i da je Hilari pobedila, isti scenario uradio bi i Tramp, ovo što se dešava u Americi svakako da je bilo isplanirano.
Subota 19.11.2016.23:38
Naslovi u novinama su bili bombasticni ,mogu se podeliti na Slavlje i Pogreb bukvalno ,zavisilo je od drzava i interesa iste. Tacno 8 .novemra 2016 Svet je Dobro mogucnost da uredi i sredi sve sto nije u redu i vodilo je ka unistenju planete. A sada neka svako uredi Prvo svoje dvoriste da bi i tudja bila sredjena i prihvacena u ovom novom periodu velikih sansi i oslobadjanja od Globalizma

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)